Η εκδήλωση

Τα Prod.Active Meetups είναι συναντήσεις για  ανθρώπους που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση προϊόντων. Στόχος των meetups είναι να συγκεντρώσουν την κοινότητα του product management και development από τους product professionals μέχρι τα στελέχη των επιχειρήσεων, τους επιχειρηματίες και τα startups.

Τα Prod.Active meetups είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για όσους παρευρεθούν, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από ειδικούς, να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε εργαστήρια, να αλληλεπιδρούν και να δικτυωθούν με την κοινότητα του product management και development.

Η θεματολογία των meetups αναφέρεται σε όλα τα θέματα του κύκλου ζωής ενός προϊόντος (product lifecycle), από την εύρεση της ανάγκης μέχρι τη δημιουργία και το λανσάρισμα ενός προϊόντος στην αγορά.

Στο 1o Prod.Active Meetup που θα γίνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 υποδεχόμαστε το Γιώργο Βούλγαρη, Director του Falling Elephant και Business, Partner στη VisionMobile. Ο Γιώργος θα μιλήσει για το «Product Analytics 101″: Μία συνοπτική ματιά στο πώς ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η διαχείριση ενός προϊόντος επηρεάζονται από τα analytics του user experience σε μία end-to -end  εμπειρία χρήσης. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα Q&A session από το κοινό με ερωτήσεις πάνω στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Το πρόγραμμα

  • 10 Δεκεμβρίου 2014
    19:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή