Η εκδήλωση

Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει το σεμινάριο “Samsung Smart Lab: New technologies for smartphones & wearables” στις 22 Ιουνίου 2016 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Ποιες είναι οι νέες τεχνολογίες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή; Τι νέο μας επιφυλάσσει το μέλλον; Πως μπορείτε να κάνετε ευκολότερη την ζωή σας και να φτάσετε την ψυχαγωγία σας στο επόμενο επίπεδο;

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, διάρκειας δύο ωρών, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν στις έξυπνες συσκευές, όπως τα smartphones και wearables. Στόχος είναι να κατανοήσουν πως οι έξυπνες συσκευές μπορούν να προσφέρουν πλεονεκτήματα και υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες και επιθυμίες τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, εδώ.

Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο  δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα

  • 22 Ιουνίου 2016
    16:00 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή