Η εκδήλωση

Το πρώτο Φεστιβάλ σπουδών έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να μάθεις τα πάντα για τις σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο και να βρεις το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει! Η έκθεση «Spoudase 2017» απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αυξήσουν τις προοπτικές καριέρας τους και επιθυμούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία που να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Στο Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται Δωρεάν Workshops και Σεμινάρια με βεβαιώσεις παρακολούθησης από Πανεπιστήμια, Ομιλίες, Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, αξιολόγηση του Βιογραφικού, συμβουλές για το Μηχανογραφικό και επαγγελματικός προσανατολισμός.

Εδώ να σημειώσουμε πως τον χορό των σεμιναρίων τον ανοίγει το Grow Greek Tourism Online της Google

Στο INNOVATHENS θα πραγματοποιηθεί διήμερο πρόγραμμα Ομιλιών και Σεμιναρίων στα οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι καθηγητές από Δημόσια Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια, καθώς και στελέχοι της αγοράς.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο με το σεμινάριο «Η σημασία της Ειδικής αγωγής στην Εκπαίδευση» από τον Ιωάννη Παπαδάτο, Ψυχίατρο και Καθηγητή Ψυχοφυσιολογίας και Ψυχικής Υγιεινής του ΕΚΠΑ στο οποίο θα δοθούν και βεβαιώσεις

Συνεχίζοντας θα μιλήσει ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Παν.Λευκωσίας Π.Αγγελίδης για τα Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως και την περίπτωση της Ειδικής Αγωγής.

Σημαντικές ομιλίες θα ακολουθήσουν από τον Πρόεδρο του ΕΑΠ, Βασίλη Καρδάση, από τον Πρύτανη του Παν.Θεσσαλίας Γ.Πετράκο, την Αντιπρύτανη του Παν.Δυτικής Μακεδονίας, Αναστασία Αλευριάδου, τον Μ. Μπρατάκο πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας και τον Κ.Κυριακόπουλο αντιπρύτανη του ALBA Graduate Business School.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με το κορυφαίο Σεμινάριο με τίτλο «Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα εργασίας για επαγγελματική ανέλιξη: CSAP Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μεταπτυχιακού Επιπέδου» που θα πραγματοποιήσει ο Νικήτας Ασημακόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ακολουθεί η ομιλία με τίτλο «Γιατί αξίζει ένα ΜΒΑ» από τον Λεωνίδα Χυτήρη, καθηγητή του Παν.Πειραιά ενώ μετά παρουσιάζονται τα ΠΜΣ και eLearning του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σημαντική παρέμβαση θα κάνει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στις 14:00 – 14:30 ενώ ακολουθεί η ομιλία του προέδρου του ΤΜΧΠΠΑ για τις Σπουδές στο εν λόγω τμήμα στο Παν Θεσσαλίας και στις 18:00-18:30 η Λίνα Κωστελέτου θα παρουσιάσει το ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοικονομική» του ΕΚΠΑ.

Τις ομιλίες θα κλείσει το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών το οποίο θα παρουσιάσει τα προγράμματά του.

 

Το πρόγραμμα

  • 24 Ιουνίου 2017
    10:00 - 18:00
  • 25 Ιουνίου 2017
    10:00 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα εδώ.