Η εκδήλωση

Δείτε εδώ το festival σε Live Streaming

Το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, στις 19 & 20 Μαΐου 2018.

Το Spoudase Festival είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μπορεί να ανθίσει φέτος τον Μαϊο, αλλά «καλλιεργείται» από την αρχή της χρονιάς και καθημερινά με την εμπλοκή πάνω από 100 ανθρώπων που αγαπούν τις Σπουδές, την γνώση και ότι σχετίζεται με την Εκπαίδευση. Από τώρα μέχρι να ανοίξουν οι πύλες της Τεχνόπολης για το event, η διοργάνωση, δηλαδή οι άνθρωποι του Spoudase Festival καταπιάνονται καθημερινά με την διαμόρφωση του προγράμματος, των workshops, με τις συμμετοχές των φορέων και την παρουσίαση των δραστηριοτήτων τους με σκοπό το το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Spoudase Festival θα φιλοξενήσει 300 φορείς από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης επικοινωνώντας και παρουσιάζοντας τα προγράμματά, τις δραστηριότητές και τα εκθέματά τους που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση, την κατάρτιση,  την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία

Το Spoudase Festival αποτελεί κορυφαίο πεδίο δια ζώσης γνωριμίας των επιμορφωτικών και επιστημονικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων, συνδέοντας την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, την κατάρτιση και γενικότερα τις σπουδές και την δια βίου  εκπαίδευση με την επαγγελματική σταδιοδρομία, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τις εξελίξεις στην παραγωγή και τις ανάγκες στην αγορά εργασίας.

Kαθιερώνεται ως το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό event στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην δια ζώσης επικοινωνία της επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης που σχετίζεται και γεννιέται στους φορείς εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων αναδεικνύοντας των πλούτο δραστηριοτήτων των σχολείων, των Πανεπιστημίων, των Ινστιτούτων, Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Κέντρων.

Το «Who is Who» της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Spoudase Festival

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν δια ζώσης για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ενώ χιλιάδες μαθητές θα γνωρίσουν τις σχολές και τα τμήματα τις Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης λίγες ημέρες πριν σταυρώσουν το μηχανογραφικό τους

Παράλληλα θα γνωρίσουν τις επιλογές που έχουν σε επίπεδο Bachelors και Master από τα κορυφαία κολλέγια και business school της χώρας ενώ θα μάθουν για τις δυνατότητες που έχουν σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης.

Workshops και σεμινάρια με πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης

Πάνω από 200 workshops και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κορυφαίους επιστήμονες, ιδρύματα, Πανεπιστήμια, στελέχη της αγοράς με βεβαιώσεις παρακολούθησης και πιστοποιήσεις.

Νέες τεχνολογίες στην σχολική Εκπαίδευση και Εκθέματα

Το Spoudase Festival επενδύει στην ανάδειξη όλων των δράσεων, κινήσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν τις νέες τεχνολογίας στην εκπαίδευση, τους ανθρώπους και φορείς που πειραματίζονται και καινοτομούν, τοποθετώντας τις σπουδές στο  κατώφλι του μέλλοντος!

Πάνω από 70 σχολεία θα φιλοξενηθούν στο Spoudase Festival για να παρουσιάσουν τα εκθέματά και τις δραστηριότητές τους στις θετικές αλλά θεωρητικές επιστήμες και γενικότερα τις νέες τεχνολογίες και την Ρομποτική

Κλήρωση Υποτροφιών

Οι επισκέπτες του Spoudase Festival θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για πάνω από 300 υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές δημοσίων Πανεπιστημίων, Κολεγίων αλλά και πιστοποιημένων και μοριοδοτούμενων e-learning

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και Επαγγελματικός Προσανατολισμός – Συμβουλές για Μηχανογραφικό και το Βιογραφικό 

Το Spoudase Festival δεν πραγματοποιείται εκτός της ιστορικής συγκηρίας και των συνθηκων που βιώνουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας. Γι” αυτό το λόγο επιμένει παρά τις δύσκολες συνθήκες, όλες του οι υπηρεσίες να είναι δωρεάν.

Στο Spoudase Festival πάνω από 100 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν δωρεάν ψυχομετρικά τεστ και Επαγγελματικό Προσανατολισμό – Συμβουλές για το Μηχανογραφικό και το Βιογραφικό.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη. 

Επισκέψου την σελίδα του Φεστιβάλ εδώ
Εδώ την σελίδα στο Facebook

Εδώ το event στο Facebook

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Το πρόγραμμα

  • 19 Μαΐου 2018
    09:00 - 21:00
  • 20 Μαΐου 2018
    09:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή