Η εκδήλωση

Η Upstream δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες mobile marketing εταιρείες στον κόσμο, με πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες/χρήστες σε 42 χώρες, αποδίδοντας πάνω από $250 εκατομμύρια/χρόνο. Την Τρίτη 15 Μαρτίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Μάρκος Βερέμης, Founder και CEO της Upstream εξηγεί πως κατάφερε να φτάσει την εταιρεία που ίδρυσε στο “πάνθεον” των Ελληνικών startups και να κατακτήσει την αγορά. Για πολλούς είναι ένας ήρωας της επιχειρηματικότητας, καθώς συνεχίζει να ηγείται ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα εξαγωγής Ελληνικής τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν την ίδρυση της Upstream, ο Μάρκος εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες Grey Advertising, McCann-Ericsson και  DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, Coca-Cola, Sony, και Smithkline Beecham. Παράλληλα, είναι ενεργός angel investor σε τεχνολογικές εταιρίες και μέλος του Δ.Σ. της Persado, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας δημιουργίας γλώσσας μάρκετινγκ με κύριο επενδυτή την αμερικάνικη Bain Capital Bentures, και της Workable, μιας πρωτοποριακή τεχνολογικής εταιρίας στο χώρου του recruitment και του HR, με επενδυτή την αμερικάνικη Greylock Partners. Ο Μάρκος είναι ο κύριος επενδυτής και σύμβουλος στην Intellibox, μια εταιρεία ανακύκλωσης τεχνολογικών συσκευών.

Είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund και Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς από την Ernst & Young (EY) για το 2014. Είναι κάτοχος του τίτλου Β.Α Διεθνών και Πολιτικών Σπουδών από το πανεπιστήμιο Warwick και του τίτλου MPhil Ευρωπαϊκών Σπουδών από την Οξφόρδη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον INNOVATHENS και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ.

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Μάρκο Βερέμη (Upstream Founder & CEO)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

 

Το πρόγραμμα

  • 15 Μαρτίου 2016
    18:00 - 21:00

Οι ομιλητές

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή