Η εκδήλωση

Καθώς ο Δεκέμβριος είναι κατ’ εξοχήν εορταστικός μήνας, το Startup Grind μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικο mood και διοργανώνει το ετήσιο παγκόσμιο Holiday Party. Με χιλιάδες επιχειρηματίες καλεσμένους σε 175 πόλεις σε όλον τον κόσμο, η κοινότητα των startup founders αφήνει για λίγο τον κώδικα και τα business plans στην άκρη, για να περάσει ένα πιο χαλαρό απόγευμα στο INNOVATHENS την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 σιις 18:00.

Στην Αθήνα, το Holiday Party του Startup Grind Athens θα έχει επίσημο καλεσμένο τον Αντώνη Φιοράκη, CEO και co-Founder του Ιncrediblue. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την μοναδική ιστορία του δημιουργού της πλατφόρμας που «έσπασε» την αγορά των yachts με 2.000 σκάφη και 200 έμπειρους skippers που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια. Το Incrediblue έφερε την εμπειρία του sailing σε ευρύτερο κοινό, αποκτώντας φανατικό κοινό ειδικά στην περιοχή της Μεσογείου όπου υπάρχουν πανέμορφες ανεξερεύνητες περιοχές προσβάσιμες μόνο με σκάφος.

Ο Αντώνης Φιοράκης είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το American College της Ελλάδας και έχει Master στο Marketing Management από το IE Business School. Μαζί με τον Γιώργο Γάτο (COO) και τον Θοδωρή Ορφανίδη (CTO), ίδρυσαν την Incrediblue και με αρχικό seed funding $135k από το OpenFund άνοιξαν πανιά για τα βαθιά. Ακολούθησαν άλλοι δύο γύροι χρηματοδότησης συνολικού ύψους $2,6 εκατομμυρίων για το “AirBnB των σκαφών”.

Agenda

18:00 – Networking καιφαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Αντώνη Φιοράκη (CEO & co-Founder Ιncrediblue)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

 

Κρατήσεις Θέσεων: https://goo.gl/dsgJFh

Το πρόγραμμα

  • 8 Δεκεμβρίου 2015
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή