Η εκδήλωση

Το δεύτερο Startup Grind του 2016 είναι αφιερωμένο σε μια μοναδική Eλληνική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία. Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο Παύλος Ευμορφίδης, Founder της Coco-mat μας ταξιδεύει σε μια μοναδική πορεία 27 ετών. Μας διηγείται πως ένα όραμα που ξεκίνησε το 1989 από το κέντρο της Αθήνας και ήταν να προσφέρει ονειρώδη ύπνο, με μοναδικό σύμμαχο την φύση αλλά και την πολύ διαφορετική και μοναδική προσέγγιση στα πράγματα τους οδήγησε σε 70 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διαφορετικότητρα που αποπνέουν οι επιχειρηματικές κινήσεις του Paul μεταφέρεται σε όλες τις εκφάνσεις της εταιρείας, η Coco-Mat είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που αγκαλιάζει την διαφορετικότητα των εργαζομένων της. Η αντισυμβατικότητα της ζωής του Παύλου Ευμορφίδη μεταφέρεται με τον πιο καταπληκτικό τρόπο στην Coco-Mat.Κυκλοφορεί µόνο µε ποδήλατο. Έχει δίπλωµα οδήγησης αλλά το έχει χάσει τρεις φορές οπότε δεν µπήκε στον κόπο να το ξαναβγάλει. Έτσι κι αλλιώς στο Άµστερνταµ δεν το χρειάζεται. Ένας από τους λόγους που ζει εκεί είναι πως το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του, o James Ευμορφίδης παίζει για τον Ajax. Ο Παύλος Ευµορφίδης πέρα από ιδρυτής ενός από τα µεγαλύτερα ελληνικά success stories, της Cocomat, είναι ένας σύγχρονος Σπαρτιάτης. Πως κατάφερε με την απλότητα του να ονειρευτεί το ακατόρθωτο; Πως δημιούργησε ένα από τα πιο iconic Greek brands που διαπρέπει παγκοσμίως; Ελάτε να γνωρίσετε τον άνθρωπο που άλλαξε τα πάντα με οδηγό την ποιότητα και την φύση!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Κρατήσεις Θέσεων

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Παύλο Ευμορφίδη (Coco-Mat Founder)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

 

 

Το πρόγραμμα

  • 16 Φεβρουαρίου 2016
    18:00 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή