Η εκδήλωση

Το ορόσημο των 2.000 συμμετοχών συνολικά ξεπέρασε το Startup Grind Athens και θέλει να το γιορτάσει! Καθώς το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά, μετατρέπει την επόμενη εκδήλωση στο μεγαλύτερο party για επιχειρηματίες. Η Αθήνα έχει ένα εντυπωσιακό οικοσύστημα από startups και το επόμενο event είναι αφιερωμένο ακριβώς στην κοινότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Oι ομιλητές που φιλοξένησε το Startup Grind Athens όπως επίσης και οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν, είναι όλοι προσκεκλημμένοι σε μια γιορτινή βραδιά με καλή μουσική και δροσερά ποτά από το YAMAS την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 20:00. Θα είναι μια τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε επιχειρηματίες, developers και designers έτοιμους να μιλήσουν για τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες που ετοιμάζουν όπως επίσης και επενδυτές, angels και VC’s που θα βρίσκονται στον χώρο για να προσεγγίσουν δυναμικά αναπτυσσόμενες startups.

Είστε συνηθισμένοι να δουλεύετε ασταμάτητα πάνω στα δικά σας projects, με όλα τα σκαμπανευάσματα που συνοδεύουν όσους αποφασίσουν να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση; Αναζητάτε ένα διάλειμμα από την startup σας για να κάνετε ένα βήμα πίσω, να δείτε αυτό που δημιουργήσατε και να ζητήσετε feedback από έμπειρους επιχειρηματίες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με εσάς στο παρελθόν; Αυτή είναι η ευκαιρία! Μαζί μας και ο Δημήτρης Μητράκος, Founder & CEO του νέου Ελληνικού RTD, Yamas.

Η 2η σεζόν για το Startup Grind Athens ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Τα 18 events που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα στο INNOVATHENS φιλοξένησαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς innovators του χώρου και ο κόσμος ανταποκρίθηκε αγκαλιάζοντας το νέο θεσμό επιχειρηματικότητας της πόλης. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και το Closing Season Party του Startup Grind Athens, σε μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS .

 

Το πρόγραμμα

  • 19 Ιουλίου 2016
    20:00 - 23:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή