Η εκδήλωση

Η AIESEC Ελλάδος για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό της event το Youth Today. Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές με πάνω από 400 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, το Youth Today επιστέφει δυναμικά με νέους ομιλητές από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η θεματική του φετινού Youth Today είναι η ενθάρρυνση λήψης αποφάσεων (risk taking attitude) με σκοπό την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών και δράσεων (call to entrepreneurial action), με έμφαση πιο πολύ στις στρατηγικές δράσεις που μπορούν να ακολουθήσουν οι νέοι επιχειρηματίες για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα!

Οι ομάδες του Youth Today 2016 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα δουλεύουν εντατικά τους τελευταίους πέντε μήνες με σκοπό οι συμμετέχοντας να παρακολουθήσουν 5 key notes και 10 workshops, να πάρουν μέρος στο ‹‹Working Space›› στο οποίο μπορούν να βάλουν την ιδέα τους σε ένα πλάνο με την βοήθεια των ομιλητών και τέλος να απολαύσουν το ‹‹Networking Space››.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event της Αθήνας στους ακόλουθους συνδέσμους στην επίσημη σελίδα του Youth Today!

Κράτησε τη θέση σου τώρα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2103689829
Email: youthtoday.athens@gmail.com

Το πρόγραμμα

  • 24 Νοεμβρίου 2016
    09:30 - 21:00

Δήλωσε συμμετοχή

Δήλωσε Συμμετοχή