INNOVATHENS Free Workshops Φεβρουάριος 2021

general_feb_642x360

Θέλεις να γνωρίσεις τα πάντα για το μάρκετινγκ και τον ρόλο του στην ανάπτυξη ενός brand; Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη αλλά σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο; Βιώνεις πραγματικά την κάθε στιγμή της ζωής σου ή μήπως περιορίζεσαι από τις σκέψεις σου; Στο INNOVATHENS θα βρεις τις απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις!

Φεβρουάριος 2021

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται τον Φεβρουάριο με μια συναρπαστική σειρά δωρεάν εργαστηρίων για ενήλικες. Ο λόγος φυσικά για τα καθιερωμένα πια Free Workshops που έρχονται διαδικτυακά κάθε Παρασκευή κι αυτού του μήνα για να μυήσουν τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ. Τα καλά νέα όμως δε σταματούν εδώ, αφού και τον Φλεβάρη το INNOVATHENS μαζί με την 365 EvolutionLab και τη λογιστική εταιρία Λογίστωρ φέρνουν τρία πρωτοποριακά και άκρως επίκαιρα εργαστήρια μέσω live streaming. Πιο αναλυτικά:

Εν αρχή ην… μάρκετινγκ γι’ αυτό και κάθε Παρασκευή12.00-13.30, ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος αναλύειτα βασικά συστατικά του συγκριμένου πεδίου μέσα από το πρόγραμμα Marketing Basics. Το πρώτο εργαστήριο (5/2/2021) με τίτλο Marketing αποτελεί μια εισαγωγή στην έννοια, τα είδη και τον ρόλο του μάρκετινγκστην επιτυχία ενός προϊόντος, ενώ το επόμενομε θέμα Management (12/2/2021) ρίχνει τα φώτα στον ανθρώπινο παράγοντα και τον καθοριστικό ρόλο του manager στην επιτυχία μιας επιχείρησης.

Το τρίτο workshop του προγράμματος θα αναλύσει ένα πεδίο-κλειδί για το μάρκετινγκ, δηλαδή τη Διαφήμιση & Διαφήμιση στο Internet (19/2/21), όπου οι συμμετέχοντες θα διδαχθούντα είδη και εργαλεία διαφήμισης, τη διαμόρφωση στόχων και τη συμπεριφορά καταναλωτή, μεταξύ άλλων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το άκρως ενδιαφέρον εργαστήριο Πωλήσεις (26/2/21), όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους κανόνες του σύγχρονου επιχειρείν, μαθαίνοντας και πρακτικά ζητήματα, όπως η διαδικασία της συμβουλευτικής πώλησης, το προφίλ του πελάτη και η διαπραγμάτευση.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (17.00-18.30), σε συνεργασία με τη Λογίστωρ, έρχεται το πολύ χρήσιμο σεμινάριο φορολογίας για start-up. Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρία; Είσαι νέος/α επιχειρηματίας με απορίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου; Σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο και θέλεις να μάθεις περισσότερα από έναν ειδικό; Ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρίας, θα δώσει όλες τις απαντήσεις υπεύθυνα.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (17.00-18.30) Πάτα pause! στις σκέψεις σου, μέσα από το ομώνυμο σεμινάριο σε συνεργασία με την 365 EvolutionLab. Πόσες φορές έχεις νιώσει απών/απούσα από την ίδια σου τη ζωή; Πόσες φορές βρέθηκες να κυνηγάς το μέλλον ή να κοιτάς πίσω στο παρελθόν αγνοώντας το παρόν; Η εισηγήτρια Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP & life coach, θα μιλήσει στους συμμετέχοντεςγια την «ενσυνειδητότητα» (ή αλλιώς “mindfulness”) και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να βιώνουμε την κάθε στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Άλλωστε, όπως θα μάθουμε μία εβδομάδα αργότερα, Όλα είναι στο μυαλό! Στο σεμινάριο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου (17.00-18.30), η Ειρήνη Κάσδαγλη θα εξηγήσει πώς μπορούμε να απαλλαχτούμε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις, τις σκέψεις δηλαδή που κάνει κάποιος για τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο και θεωρεί ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Είναι όσα μας εμποδίζουν να πάμε παρακάτω, να τολμήσουμε, να προσπαθήσουμε, να κάνουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια μας σε live streaming μέσα από τον σύνδεσμο ΕΔΩ.

#INNOVATHENSFreeWorkshops
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation

Πληροφορίες:

MarketingBasics
Πότε:5, 12, 19, 26 Φεβρουαρίου 2021, ώρες 12.00-13.30

Λογίστωρ

Σεμινάριο φορολογίας για start-up
Πότε: 10.02.2021, ώρες: 17.00-18.30

365 EvolutionLab

Πάτα pause! | 18.02.2021, ώρες: 17.00-18.30
Όλα είναι στο μυαλό! | 25.02.2021, ώρες: 17.00-18.30