Εκδήλωση “Leave A Legacy” από τη Mastercard & το Women On Top – Κάνε την εγγραφή σου!

 

leave-a-legacy_final-1100x300

 

Μια μοναδική πρωτοβουλία από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών

Μπείτε και εσείς στο Leave A Legacy και κάντε εγγραφή για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε μια μοναδική εκδήλωση που θα σας δώσει τα εφόδια και τα εργαλεία για να διεκδικήσετε ίσες ευκαιρίες και να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας.

 

Με όραμα την ενδυνάμωση των γυναικών, η Mastercard και το Women On Top, υλοποιούν τη μοναδική πρωτοβουλία με τίτλο Leave A Legacy. Μια ολοήμερη εκδήλωση με στόχο την προώθηση της ενσωμάτωσης, της συνεργασίας και της ενδυνάμωσης των γυναικών μέσα σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

Στις 20 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών, καταξιωμένες γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στηρίζοντας την πρωτοβουλία «LeaveALegacy», θα μοιραστούν μαζί σας επαγγελματικές και προσωπικές ιστορίες από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Παράλληλα,μέσα από τις συμβουλές τους θα δώσουν έμπνευση και εργαλεία στις συμμετέχουσες να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, να τολμήσουν, να ονειρευτούν, να σχεδιάσουν και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ενδιαφέρουσες ομιλίες, speed training και speed mentoring sessions με ποικίλη θεματολογία είναι κάποια από τα ερεθίσματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να σας προσφέρει το Leave A Legacy. Ειδικοί στην επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών θα δώσουν απαντήσεις και κατεύθυνση σε ερωτήματα που σχετίζονται με το πώς μπορείτε να διεκδικήσετε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, να παρουσιάσετε τις ιδέες αλλά και τον εαυτό σας μπροστά σε κοινό, να βρείτε δουλειά στο εξωτερικό ή μια θέση στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

 

 

Παράλληλα, η Mastercard στο πλαίσιο του Leave A Legacyπροσφέρει μια μοναδική  ευκαιρία σε 2 υποψήφιες να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα με ένα έμμισθο internship στη Mastercard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως.

Μπείτε τώρα στο Leave A Legacy δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να παρακολουθήσετε live τις ομιλίες, να ζήσετε την εμπειρία του speedtraining και speedmentoring αλλά και να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την πρακτική άσκηση. Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.