Το πρόγραμμα του INNOVATHENS Μάιος 2016-Απρίλιος 2017

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων παρουσίασαν για πρώτη φορά και το «απογειωμένο» πρόγραμμα της Τεχνόπολης και του INNOVATHENS για την περίοδο Μάιος 2016-Απρίλιος 2017 και εγκαινίασαν το θεσμό #KatheMeraTexnopoli!

Τι θα δούμε φέτος στο INNOVATHENS;

Εγκαινιάζονται:
- ΙΝΝΟVATHENS Summer Labs, κύκλοι εντατικών πιστοποιημένων σεμιναρίων Digital Marketing, Adobe Photoshop, WordPress, JavaScript και Google AdWords
Νέος Κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή
Νέος πυλώνας λειτουργίας «Παρουσίαση, διάχυση και αξιοποίηση αποτελεσμάτων ερευνητικών έργων»

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης:
4 Crowdhachathons, σε συνεργασία με την CrowdPolicy
- Athens Science Festival 2017
Gaming Fest με σεμινάρια, wokshops και έκθεση για το game design & play με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους εκπροσώπους εταιριών, developers, startups και παίχτες

Συνεχίζονται:
Τα καθιερωμένα μας εργαστήρια ανάπτυξης τεχνικών, επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων Samsung Service Lab, Personal Communication Skills. Market yourself, εργαστήρια marketing & branding, management, HR κ.ά. σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς φορείς και επιχειρήσεις, όπως η Samsung Greece, British Council Greece, People for Business, ΚΕΑΚ, Startup Grind Athens, SciFY Academy, Prod.Active, Javascript, Ruby, IoT Meetups, εργαστήρια coding με βάση τα ανοιχτά δεδομένα και το ανοιχτό λογισμικό, networking events, παρουσιάσεις νέων ιδεών και προϊόντων, venture capital forums, εκθέσεις, φεστιβάλ καινοτομίας και διαγωνισμοί.

Για παιδιά και εφήβους:
Το φθινόπωρο, ξεκινούν νέοι κύκλοι εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής και μικροεπιστήμης, coding, video animation, 3D printing και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του INNOVATHENS!