ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ VENUE GALLERY VIDEOS LIVE

Networking never sleeps!

facebook twitter instagram youtube

VENUE

Technopolis

ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ

To INNOVATHENS βρίσκεται στην καρδιά του πιο αναγνωρίσιμου τοπόσημου της Αθήνας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την οποία επισκέπτονται περισσότεροι από 900.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.
Το ιστορικό Aεριοφυλάκιο 2 έχει μετατραπεί σε έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο, ο οποίος λειτουργεί σαν ολοκληρωμένο κέντρο δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειρίας μεταξύ επιχειρήσεων, ερευνητών και των δημιουργικών ανθρώπων της πόλης.
Οι χώροι μας υποστηρίζονται από σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και:
- Διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων που συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτούς.
- Είναι ανοιχτοί και ενιαίοι.
- Έχουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν καινοτόμα εγχειρήματα και πρωτοβουλίες.
- Είναι ιδανικοί για σημαντικές συναντήσεις, ανταλλαγή ιδεών και έμπνευση, όπου ο καθένας μπορεί να εργαστεί, να συνεργαστεί και να υλοποιήσει τις ιδέες του.
- Μπορούν να φιλοξενήσουν διαφορετικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δρώμενα.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δες εδώ κάθε χώρο και διαφορετικά στησίματα, αναλυτικά.

Στο ισόγειο του INNOVATHENS μπορείς να διοργανώσεις  σεμινάρια, ημερίδες, press events κ.α. Μπορεί να στηθεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το πλήθος των συμμετεχόντων, το ύφος και τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης: αμφιθεατρικά, με πάνελ ή πόντιουμ, ή με θέσεις εργασίας για ομαδικά εργαστήρια. Η μέγιστη χωρητικότητά του είναι 145 άτομα.

Στον Α” όροφο μπορείς να διοργανώσεις εκθέσεις καινοτομικών προϊόντων & υπηρεσιών. Στο meeting room μπορείς να συναντηθείς με έμπειρους επαγγελματίες που ήδη καινοτομούν και να συζητήσεις για τις πλευρές της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας που σε ενδιαφέρουν.

Στο Samsung Lab του B” ορόφου μπορείς να διοργανώσεις workshops, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και να πραγματοποιήσεις εταιρικές συναντήσεις. Η μέγιστη χωρητικότητά του είναι 40 άτομα σε αμφιθεατρική και έωσ 25 σε σχολική διάταξη.

Αν θέλεις να διοργανώσεις μία εκδήλωση, συμπλήρωσε την αίτηση εδώ.

Συνέδρια & Ημερίδες
Ισόγειο
Χωρητικότητα: 145 άτομα
Ισόγειο
Εκθέσεις
Α' όροφος
Χωρητικότητα: 35 άτομα
Samsung Lab