Η ΓΓΕΕ ταξιδεύει στο White Nights στην Πράγα και παίρνει μαζί της το ελληνικό video game!

Θέλεις να δείξεις το παιχνίδι σου στον κόσμο;

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στηρίζει την Ελληνική game industry, γι” αυτό και έχει εξασφαλίσει θέσεις στο White Nights Conference για 10 ομάδες ή/και εταιρείες* που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Πράγα στις 13 & 14 Φεβρουαρίου 2017 και να παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους σε επαγγελματίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, τη Γερμανία και πολλών άλλων χωρών!

Το White Nights Developer Exhibition είναι ένα διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο στο χώρο του Game industry, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου επαγγελματίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, τη Γερμανία και πολλών άλλων χωρών. Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα, στις 13-14 Φεβρουαρίου 2017 και αναμένεται να έχει πάνω από 800 επισκέπτες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου (http://wnconf.com/en#schedule) διαρθρώνεται σε τρία μέρη με πάνω από 60 παρουσιάσεις επικεντρωμένες στους τομείς του publishing, της παραγωγής, του management, του marketing και των πλατφόρμων, ενώ θα υπάρχουν ειδικά sessions για προγραμματιστές, artists και game designers. Το συνέδριο περιλαμβάνει ειδικές iOS και Google συνεδρίες για τις οποίες όμως απαιτείται προεγγραφή.
Μεγάλες εταιρείες με ηγετική θέση στο χώρο του gaming όπως η Big Fish Games, CD Projekt RED, GREE, Gumi, Rovio, Valve, King, Kongregate, Game Insight, Appodeal, Unity, Amazon, VK.com, Microsoft, Google, Pixonic, G5 Games, Vungle, θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση.
Παράλληλα θα λάβει χώρα το Developer Exhibition όπου 70 συνολικά ταλαντούχες ομάδες θα παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους με σκοπό να γνωρίσουν leading publishers, εκπροσώπους εταιριών και επενδυτές. Το καλύτερο παιχνίδι θα βραβευτεί σε μια ειδική τελετή του Indie Game Cup Awards.
* Η ΓΓΕΕ εξασφαλίζει για την κάθε ομάδα 1 booth 1,5 τ.μ. για να παρουσιάσει το παιχνίδι της για μια μέρα & 3 ατομικά εισιτήρια για τη διοργάνωση. Οι ομάδες/εταιρείες θα πρέπει να καλύψουν μόνοι τους το κόστος μετακίνησης και διαμονής, να διαθέτουν το δικό τους εξοπλισμό και να επιμεληθούν την παρουσίαση του project τους.
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει :

  1. να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα των White Nights και συγκεκριμένα στοhttps://goo.gl/forms/d7rLUPmEZoVQ2wIJ3 (στο πεδίο «How did you find out about the conference?» παρακαλώ αναγράψτε «General Secretariat for Media and Communication»)
  2. να στείλει όνομα ομάδας, τίτλο παιχνιδιού που θα παρουσιάσει και τηλέφωνο επικοινωνίας στοgreek.game.industry@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28.01.2017 

Περισσότερες πληροφορίες στο site της ΓΓΕΕ:  http://bit.ly/2jEhSzj